Ditzendy Károly Arisztid
igazgató
társadalomkutató, közösségi tanácsadó, településfejlesztő, okl. közösségi gazdaság szakértő
+36 70 413 8478
arisztid@hrod.hu

Társadalompolitikus, tudásmérnök, néptanító, álomgyáros. Civil múlt és agyszerkezet. Közigazgatási kalandok. Közösségi gazdasági küldetés. Ember, szervezet és közösségfejlesztés. Kicsi, nagy. Gentlepunk.

Elméleti műhelyekben és a „terepen”, gyakorlati munkám során az elmúlt években elsősorban a közösségi megoldások, hálózatok vizsgálatával, tervezésével, fejlesztésével megvalósításával foglalkoztam. Társadalomkutatóként a multikulturális, majd interkulturális paradigma lehetőségeit, gyakorlati vetületeit vizsgáltam, alkalmaztam. Közösségfejlesztői, képzői, tanácsadói jövőmet a közösségi kultúra, a közösségi gazdaság és politika megértésének, alkalmazási modelljeinek és helyi, illetve társadalmi gyakorlatának építésére szánom.

Olyan emberekkel szeretek dolgozni, akik már fiatalon nagyra mernek törni, és olyanokkal akik nagyokként is mernek fiatalok maradni. Nagyok, mert már a saját álmaikat álmodják, és fiatalok mindaddig, míg fel nem adják azokat.

Ditzendyné Frank Mariann

Ditzendyné Frank Mariann
ügyvezető
személyügyi szervező, közösségi fejlesztő, tréner
+36 70 413 8476
mariann@hrod.hu

Trénernek, szervezetfejlesztőnek, közösségi fejlesztőnek nevezem magam, vagy címkéznek mások. Képzek, fejlesztek szerte az országban, igazgatom az ügyeket a csapat körül, és persze rendezem a családom életét. A négy poronttyal, kisebbekkel és nagyobbakkal bőven akad tennivaló.

Az életem mindig közösségek, "a" közösség körül forgott. A tanult szakmám ugyan a gzadasághoz köt elsősorban, az igazi kihívás számomra az, hogy a HR és a szervezetfejlesztés (OD) eszközrendszerét hogyan tudjuk a közösségi hálózatok építésének, erősítésének szolgálatába állítani. És vica versa: a közösségi kapcsolatok hálója hogyan válhat értékteremtő, megélhetést segítő vállalkozások, együttműködések, a személyes és családi boldogulás alapjává.

A HROD, mint társadalmi vállalkozás menedzsmentjének irányítása óriási kihívás számomra. Gyakran kell járatlan utat választanunk. A közösségi megoldások nemcsak a munkánk tárgyai, hanem a siker feltételei is. A tervezés és a végrehajtás csapatmunkában zajlik, de nagyon fontos az állandó reflexió az ügyfeleinkkel, partnereinkkel is. A munka folyamatos tanulás, aztán a tanultak megosztása, értékké formálása. Valahogy így...

fenyvesi viktoria 2

Fenyvesi Viktória
településfejlesztési igazgató
művelődésszervező, közösségfejlesztő, projektmenedzser, településfejlesztő
+36 30 961 1720
viktoria@hrod.hu

...

szablics balint 2019

Dr. Szablics Bálint
kutatási igazgató
okl. közgazdász, projektmenedzser, közigazgatási szakértő, rendszerszervező
balint@hrod.hu 

Rendszerszervezőként elhivatott vagyok komplex problémák feltérképezése, az ügyfél igényeinek megértése, valamint a megoldási lehetőségek kidolgozása iránt.
 
Először a nonprofit világgal kerültem kapcsolatba a kecskeméti Európa Jövője Egyesületnél: 1997-ben még önkéntesként. Később gyakorlati tapasztalatokkal gazdagodva 13 éven át szolgáltam több minisztériumban a civil szervezetek működését, támogatási programjait, nemzetközi lehetőségeit. Később az államháztartás és a közpénzügyek szervezésével, információs rendszerével, tranzakcióinak elemzésével foglalkoztam a Magyar Államkincstár központjában. Szakmai munkám csaknem két évtizede alatt tapasztalatot elsősorban a szolgáltatás-menedzsment, rendszerszervezés, IT fejlesztések, projekt-menedzsment és adatelemzések terén szereztem. Emellett jártasságom a stratégiai tervezés, nemzetközi kapcsolatok, vezetés, nonprofit szervezetek, a közigazgatás és a kutatás témáiban van. 
 
Tanulmányaimat a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, a Nyugat-Magyarországi Egyetemen majd a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatás-tudományi Doktori Iskolájában folytattam. A formális képzésben elsajátított ismeretek mellett a technológiai ismeretek folyamatos bővítésére is figyelmet szenteltem.
 
Publikációim között szakkönyv, tankönyv, tudományos folyóiratokban megjelent magyar és angol nyelvű közlemények is találhatók. 

 

Földi Éva
irodavezető, pályázati partner
pénzügyi tanácsadó
+36 70 411 8468
foldi.eva@hrod.hu

Eredeti végzettségem vendéglátóipari üzletvezető, később mérlegképes könyvelővé képeztem magam. A vállalkozói szférában dolgozva szereztem a tapasztalataimat, melyeket jól tudok hasznosítani a HROD-nál. Irodavezetőként és pályázati koordinátorként a háttérből segítem, támogatom a csapat munkáját.

Tarnai Zsuzsanna

Tarnai Zsuzsanna
családtitkár, műszaki referens
építészmérnök
zsuzsa@hrod.hu

...